امتحان پایان ترم استخدام در وزارت خیال‌بافی

به پرسش‌های زیر پاسخ دقیق و مفصل بدهید:
۱. «نوکلونیالیزم» را دقیقاً و با تکیه بر تمام منابع موجود و تاریخ هزاران ساله‌ی آن تعریف کنید و نام فیلسوفان، نویسندگان، هنرمندان و وبلاگ‌نویسان مطرحی را که به آن قایل هستند و از آن طرف‌داری کرده یا مخالف آن هستند، ذکر کنید.

۲. «حفظ منافع انگلیس و آمریکا» دقیقاً شامل چه کارهایی می‌شود؟ آیا امکان دارد که منافع آمریکا و انگلیس با منافع پاکستان، افغانستان، ایران و گینه‌ی بیسائو و مالی تضاد و منافاتی داشته باشد؟

۳. آیا «هاروارد و آکسفورد» از «مهمترین مراکز تولید نوکلونیالیزم» هستند؟ «ییل و دانشگاه لندن (سوآس)» چطور؟ «دانشگاه کلمبیا» و «دانشگاه سایمون فریزر» از مهم‌ترین مراکز تولید کدام «ایزم» هستند؟ «دانشگاه تهران»‌ و «دانشگاه آزاد شعبه‌ی علی آباد کتول» از مهم‌ترین مراکز تولید کدام «ایزم» هستند؟ ربط «هاروارد» و «آکسفورد» چی‌ست؟ چرا نباید گفت «هاروارد» و «ام‌آی‌تی»؟ چرا نمی‌شود گفت «آکسفورد» و «کیمبریج»؟ چرا فقط دو دانشگاهی که محل تحصیل بی‌نظیر بوتو بوده‌اند، می‌توانند از «مهمترین مراکز تولید نوکلونیالیزم» باشند؟ چرا هر دانشجوی هر دانشگاهی اساساً می‌تواند بنده‌ی زرخرید سیاست‌های بعضی از سیاست‌مداران کشوری که آن دانشگاه در آن واقع است تلقی شود؟ (در راستای اهداف راقیه‌ی این پرسش توضیح دهید که چرا «ویلفرد مادلونگ» (که استاد آکسفورد است) و «آنه‌ماری شیمل» مرحوم (که در هاروارد درس می‌داد) به پیشبرد «منافع انگلیس و آمریکا» کمک کرده‌اند.)

۴. فئودالیته یعنی چه؟ چه کسی دارای «پیشینه‌ی فئودالی» شناخته می‌شود؟ هر کسی که پدر و مادرش پول داشته باشند یا اهل سیاست باشند یا با بزرگان سیاست در هر کشوری در هر دوره‌ای ارتباط یا سر و سری داشته باشند، دارای «پیشینه‌ی فئودالی» شناخته می‌شود؟ توضیح دهید که چرا داشتن «پیشینه‌ی فئودالی» و این‌که پانصد و پنجاه و پنج نسل عقب‌تر آدم فئودال بوده باشد، باعث خسر الدنیا و الآخره بودن آدم می‌شود.

۵. آمریکا و انگلیس از حامد کرزی حمایت می‌کنند. آمریکا و انگلیس از طالبان حمایت کرده‌اند. آمریکا و انگلیس بالاخره از چه کسی حمایت کرده‌اند؟ آمریکا و انگلیس با خیلی‌ها مخالفت کرده‌اند. وجه مشترک این خیلی‌ها چی‌ست؟ به عبارتی با دلایل منطقی و مستند و دندان‌شکن و مخالف‌ کورکن و دشمن‌خوارکن، توضیح دهید که چطور همه‌ی گردهای دنیا گردو هستند.

۶. بقیه‌ی سؤالات را تا حداکثر بیست سؤال، خودتان با تکیه بر نیروی شگفت‌انگیز خیال‌تان – و احیاناً با خواندن بعضی از روزنامه‌ها – طرح کنید و سعی کنید با درایت و نهایت انسجام به آن‌ها پاسخ دهید (با استفاده‌ از الگوی سؤالات المپیادی).

راهنمایی: برای رسیدن به پاسخ‌های درست‌تر، می‌توانید نقیض عبارت‌ها و گزاره‌های کتاب «۱۹۸۴» جورج ارول را بخوانید. به عبارتی سعی کنید تصویر نگاتیوی از کتاب جورج ارول برای خودتان بسازید، تا به پاسخ‌های درست نزدیک شوید (حداقل کمی نزدیک می‌شوید!).

بایگانی