هیچ شرح و توضیحی لازم ندارد. فقط برای اینکه حسن روحانی بداند شمار زیادی از کسانی به او رأی دادهاند و «حماسه» آفریدند موضعشان در برابر حوادث سال ۸۸ چیست و از او – که رییس جمهور منتخبشان است – چه انتظاری دارند، همین دو بند مختصر و مفید و معنادار را یادآوری میکنیم تا ایشان بداند که وقتی مراسم تحلیف و تنفیذ ایشان به خیر و خوشی پیش رفت، تازه ابتدای ایستادگی است. هر راهی، جز راه استیفای حقوق ملت، عاقبتاش پریشانی و پشیمانی خواهد بود. شیر را میتوان به حبس و حصر کشاند ولی نمیتوان از او انتظار داشت روباه باشد. خیر الکلام ما قل و دل.
۱. «در ایامی که گذشت شخصیتها و گروههایی به سراغ اینجانب آمدند و خواستار گذشت من از آنچه گذشت شدند. شاید توجه نمیشد که اینجانب از همان ابتدا از حق شخصی خود گذشته بودم، اما مسألهی انتخابات مسألهی شخصی من نبود و نیست. من نمیتوانم بر سر حقوق و آرای پایمالشدهی مردم معامله یا مصالحه کنم. مسأله جمهوریت و حتی اسلامیت نظام ماست. اگر در این نقطه ایستادگی نکنیم، دیگر تضمینی نداریم که در آینده با حوادث تلخی نظیر آنچه در انتخابات کنونی گذشت روبرو نباشیم.»
میرحسین موسوی؛ بیانیهی نهم؛ ۱۰ تیر ۱۳۸۸
۲. «من نه تنها از پاسخگویی در برابر این اتهامات واهمهای ندارم بلکه آمادگی دارم تا نشان دهم چگونه مجرمان انتخاباتی در کنار مسببان اصلی اغتشاشات اخیر قرار گرفتند و خون مردم را بر زمین ریختند و اکنون کوشش میکنند صحنههایی را که صدها شاهد و دهها تصویر آن را گواهی میدهند به گونهای دیگر جلوه دهند؛ آمادهام تا نشان دهم چگونه کسانی که عملشان در راستای ایجاد هرج و مرج در کشور؛ تضعیف نظام و منافع بیگانگان است تلاش نمودند به بهانهی تخریبگریهای عناصری نامعلوم، جنبش سبز شما را اغتشاشگری و وابسته به بیگانه معرفی کنند؛ ولی حاضر نیستم به خاطر مصالح شخصی و هراس از اینگونه تهدیدها از ایستادگی در سایهی شجرهی سبز استیفای حقوق ملت ایران که امروز به خون به ناحق ریختهشدهی جوانان این کشور آبیاری شده است لحظهای صرفنظر نمایم. از مجموع آرای ریخته شده در صندوقها تنها یک رأی متعلق به من است و شما به خوبی میدانید که مشکل آنها با میلیونها رأیی است که جوابی برای سرنوشت آنها ندارند.»
– میرحسین موسوی؛ ۴ تیر ۱۳۸۸؛ بیانیهی شمارهی ۸
مطلب مرتبطی یافت نشد.