۱۸
قضیهی شکل اول؛ شکل دوم
به مدد بزرگواری مهرآمیز دوستی نازنین، این فیلم عباس کیارستمی را امشب دیدم. حاجت به حتی یک سطر شرح و توضیح نیست. ببینید این فیلم معرفتافزا و عبرتآموز را.
من مدام به یاد حسین نوروزی بودم!
[تأملات] | کلیدواژهها:
فوق العاده بود.
Thanks for sharing, it was fascinating!
آقا یک دنیا ممنون هم از دوستتان هم از شما. نمیدانید چندین سال است در به در دنبال این فیلم بوده ام. زنده باشید!
با سلام ،
با اینکه چند وقی است که مطالب وبلاگ شما را میخوانم ، اما هیچ گاه دلیلی برای نوشتن نمیدیدم چرا که گفتنی ها در کامنت های دیگر دوستان کم و بیش گفته میشد.
اما امروز طرحی نو در انداختید و با به اشتراک گذشتن این فیلم جالب دریچه ای را برای من گشودید .
حتماً شما هم تجربه کردید که گاهی حرفی چیزی مطلبی یک نگاه جدید به شما میدهد و فکرتون و نگاهتون را بازمیسازید.
من امروز با این پست شما چنین شدم.
سپاس و درود فراوان. امیدوارام که خداوند در این ماه رحمت به شما و عزیزانتون سربلندی و رحمت بدهد.
فکر کنم مشکل پیدا کرده باز نمی شه.
————————–
مشکلی نیست؛ باید فلش پلییرتان به روز باشد.
د. م.
چقدر این فیلم با شرایط امروز (و شاید آن روز) جامعه ایران قابل تطبیق است. این فیلم یک شاهکار در تحقیق اجتماعی است با یک مثال ساده نظر اغلب گروههای سیاسی اجتماعی ان روز ایران را در مورد موضعی مهم تر ثبت کرده است.
سلام
منم ندیده بودم این فیلم رو ممنون که امکان دیدنش را فراهم کردید.
that was awesome!!!!!!!!!
امیدوارم از این فیلم زیبا در پیروزی جنبش سبزمان استفاده کنیم ودرس بگیریم از همبستگی بچه ها در راستای رسیدن به هدفشان البته کاملتر.ممنون از شما.
جالب آن بود که این آدمها سعی میکردند تحلیل خیلی دقیق و قشنگی از ماجرایی که میدیدند ارائه کنند، در حالی که در واقع داشتند تحلیلی از خودشان را به نمایش میگذاشتند، مخصوصاً با گذشت سالها.
در میان مصاحبهشوندگان هم اعدامکننده بود و هم اعدامی. شگفتانگیز است.
لذت بردیم قربان واقعا کاری کارستان کردید میگم امکان دانلود فیلم نیست؟!!
———————————-
باید بشود. نمیدانم.
د. م.
کاش یکی میآمد در مورد این فیلم مینوشت. تا حالا همه بهبه و چهچه کردهاند٬ کسی نگفته پیام فیلم چه بود. با برخی هم که صحبت کردم دیدم برداشتها در مایه «هر کسی از ظن خود شد یار من» است. لطف میکنید شما نظرتان را بشکافید؟
عالی بود سپاس فراوان از شما که امکان تماشای آنرا فراهم نمودید.
چطوری میشه این فیلم رو دید من که نتونستم …
—————————–
احتمالاً باید فلشپلیرتان را آپدیت کنید.
د. م.
چطوری میشه این فیلم رو دید؟ میشه دوباره upload کنید که ما هم بتونیم ببینیم؟ ترو خدا هر کاری می تونید بکنید.
——————————
آپلود لازم نداره. هست. ظاهراً باید از فیلتر رد بشید.
د. م
vaghan aaliiii bud!
in filmo bayad hame bebinan be khusus dar in doreye zamani ta yadeshun biyad ke hich chizi lezat bakhsh tar az moghavemat dar barabare harfe motlagh va zoor nist
جالب اینجاست که تنها کسی که میگه در ۲ حالتش (لو دادن و همبستگی) جنبه منفی و مثبت داره و نمیشه کلی گویئ کرد و گفت که ۱۰۰% رفتار دانش آموزها درست یا غلط هست، کیانوری هست! اگر من هیچ کدام از این آدمها رو نمیشناختم به کیانوری رأی میدادم! و باز هم جالب این که خلخالی مخالف جاسوسی و معتقد به همبستگی در برابر ظلم است!
من از اول از خودم سوال میکردم که خوب این بستگی داره که آیا این معلم بی درایت و خسته کننده و مستبد است، و شاگردا دارن اعتراض به روش این آدم میکنن (که منم همبستگی میکردم) یا شاگردها اصولا از تیپ الکی شلوغ کن و کلاس بهم ریز هستن و معلم بیچاره رو کلافه کردن و نمیگذارن کسی درس بفهمه (که منم لو میدادم).
با تشکر از این فیم جالب! نظر من اینست که معلم با نقاشی های خودش بچه ها را کلافه کرده بود. آن پسر مخالفت خود را اینگونه ابراز داشته بود . بچه ها مقصر نبودند ولی معلم مقصر بود. دوم اینکه با اینکه بچه ها همبستگی نشان دادند ولی بخاطر اینکه فرد شلوغ کن هیچ همبستگی با دوستانش نشان نداده بود و خودش نرفته بود خودش را معرفی کند بایستی از جانب مقاومت کنندگان حتی بطور موقت طرد میشد.یا حد اقل خودخاطی به بچه ها میگفت راضی به زجر کشیدن شمابخاطر خطای خودم نیستم و میرورم خودم را معرفی کنم. عدم ابراز این ندامت در پیش دوستان همرزمش نشان میدهد که فرد خاطی یک آدم خودخواه و بیخودی است.